Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Diverse overvallen

Een grijze BMW 550i is betrokken bij verschillende criminele activiteiten.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de daders aan de hand van de bewakingsbeelden en natuurlijk in relatie tot de grijze BMW met opvallende velgen? Bovendien hadden de daders na deze inbraak bij het tankstation in februari behoorlijk wat geld te besteden.
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft informatie over de plekken waar de BMW 550i in de periode van 28 augustus 2011 en 5 april 2012 gestald is geweest en/of wie er in die periode gebruik maakte van die auto?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent zichzelf in de getuigenoproep van de beroving van het Duitse echtpaar?

Kijk ook eens naar