Dood Samir Jabli (38) na schietincident op de Hendrick de Keyserlaan

De politie is op zoek naar getuigen van de moord.

update

15 reacties: die BMW zou door verschillende tipgevers voor de moord zijn gezien. Wordt vervolgd…

Maandag 1 december 2014 rond 02.45 uur werd Samir Jabli (38) in een auto op de Hendrick de Keyserlaan in Amersfoort doodgeschoten. Het slachtoffer was een bekende van de politie.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Brand

Meteen na de moord rond 03.00 uur wordt een zwarte BMW 5-serie Touring stationwagen zonder kentekenplaten brandend aangetroffen op de Abel Tasmanlaan in Baarn. De politie gaat ervan uit dat dit mogelijk de vluchtauto van de daders is.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Gestolen

De auto blijkt op 4 februari 2014 vanaf de Hilleniussingel ter hoogte van de Emmaschool in Rotterdam te zijn gestolen. De auto was toen voorzien van de kentekenplaten 62-XK-LP.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

BMW

De vermoedelijk gebruikte BMW 5-serie met het kenteken 62-XK-LP kan voor, tijdens of na de schietpartij op of in de omgeving van de Hendrick de Keyserlaan in Amersfoort gezien zijn. Het kan zijn dat er toen met een ander kenteken werd gereden of zelfs zonder kentekenplaten.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Motief

De politie hoort graag van mensen uit de omgeving van het slachtoffer wie of wat er achter de moord zit.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op maandag 1 december 2014 rond 02.30 uur getuige geweest van het doodschieten van Samir Jabli (38) in een auto op de Hendrick de Keyserlaan in Amersfoort?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders op hun vlucht gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er rond 03.00 uur getuige geweest van het in brand steken van de BMW op de Abel Tasmanlaan in Baarn?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft gezien hoe de daders daarna zijn verder gevlucht?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op 4 februari 2014 getuige geweest van de diefstal van de BMW vanaf de Hilleniussingel ter hoogte van de Emmaschool in Rotterdam?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet waar die auto sindsdien is geweest of wie er in heeft gereden?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de vermoedelijk gebruikte BMW 5-serie met het kenteken 62-XK-LP voor, tijdens of na de schietpartij op of in de omgeving van de Hendrick de Keyserlaan in Amersfoort gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft tussen 02.30 uur en 03.30 uur in Amersfoort, Baarn, op de snelwegen A1 of A28 of de Provinciale wegen N199 of N221 de BMW met of zonder kentekenplaten zien rijden?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er in de periode voor de moord rond de Hendrick de Keyserlaan in Amersfoort iets afwijkends gezien dat met de zaak te maken zou kunnen hebben?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er informatie over de achtergrond van de moord?

Kijk ook eens naar