Drie mannen overvallen bewoonster (50) Edelweisstraat

Een 50-jarige vrouw werd onaangenaam verrast toen er plotseling drie mannen haar woning in Eindhoven binnenvielen. Opvallend: de overvallers reden die dinsdagochtend 15 oktober 2019 mogelijk in een paarse Audi A4.

update
teaser-date

28-01-2020 19:24

Er zijn sinds de uitzending zeven tips binnengekomen, bedankt! Het onderzoek gaat door.

Het slachtoffer was die ochtend alleen in de woning aan de Edelweisstraat aanwezig. 

-reconstructie- Preloader
-reconstructie-
-reconstructie- Preloader

Brabants accent

Terwijl twee overvallers de woning doorzochten naar geld, bewaakte één van hen de bewoonster. Hij leek de leiding te hebben. Deze man was blank, tussen 40 en 50 jaar oud en zo’n 1.75 meter lang. Hij had een iets gezet postuur en sprak met een Brabants accent.

Straattaal

De tweede dader was zo’n 1.85 meter lang en oogde jonger. Hij had een slankere lichaamsbouw en een buitenlands accent; volgens het slachtoffer mogelijk Turks of Marokkaans. De derde man zou ook zo’n accent hebben gehad. Onderling spraken de mannen een soort straattaal.
Alle drie de overvallers droegen bivakmutsen en donkere kleding.

Paarse Audi A4 Avant

Rond 10.00 uur reed een opvallende paarse Audi A4 Avant door de Kruidenbuurt; mogelijk was dit de auto van de daders. De auto reed vanaf de tweede Kruizemuntstraat de Lavendellaan in. Vervolgens is hij via de Laurierstraat de Edelweisstraat ingereden en heeft daar vlakbij de woning geparkeerd. Het kan zijn dat een handlanger tijdens de overval in de auto is blijven zitten.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Het is mogelijk dat het niet de daders waren die in de paarse Audi reden. In dat geval kunnen de inzittenden belangrijke getuigen zijn. Was u dit of herkent u de auto, geef het door.

Deel uw informatie

Als u beschikt over informatie die mogelijk van belang kan zijn in het onderzoek, kunt u dit op de volgende manieren doorgeven:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Gebruik de link hieronder om de 50-jarige vrouw een hart onder de riem te steken.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar