Explosie appartement aan de Hudsonstraat

Door een enorme explosie wordt de complete voorgevel van een woonkamer weggeblazen.

update

Er meldde zich maar 1 tipgever.

Dinsdagochtend 15 september 2015 rond 09.00 uur worden de bewoners van de Hudsonstraat in de Bredase wijk Heuvel opgeschrikt door een enorme knal. Er blijkt een explosie te zijn geweest in een appartement in de straat. De kracht van die explosie is zo enorm dat de voorgevel van de woonkamer van één van de appartementen op straat belandt.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er op dinsdagochtend 15 september 2015 tussen 08.00 en 09.00 uur iets verdachts gezien bij het appartementencomplex aan de Hudsonstraat in Breda?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Gevaar

Het is een wonder dat er niemand gewond is geraakt. De hele straat lag bezaaid met puin en grote glasscherven worden tot in het speeltuintje verderop teruggevonden. Gelukkig speelde daar die ochtend geen kinderen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft wellicht eerder die ochtend verdachte personen of voertuigen gezien in de buurt van het appartementencomplex?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Bewoners

De bewoners van het getroffen appartement zijn een vrouw en haar zoontje (3). Gelukkig waren zij rond 08.00 uur van huis gegaan en op het moment van de explosie dus niet thuis.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Opzet

De ontploffing was een zware gasexplosie, één die niet zomaar lijkt te zijn ontstaan. Iemand heeft daar doelbewust gas laten lekken.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft een idee waarom of door wie dit is gedaan?

Kijk ook eens naar