Getuigenoproep rond dood 21-jarige man

Op vrijdagochtend 29 maart 2024 zag een taxichauffeur in Duivendrecht een jonge man over straat zwalken vlak bij metrostation Van der Madeweg, bij Entrada 600. Even later zakte die jonge man bewusteloos in elkaar. Hij is niet lang daarna in het ziekenhuis overleden aan zijn diverse verwondingen, waaronder inwendige.

Het slachtoffer is een 21-jarige Amsterdammer. De politie onderzoekt hoe hij de verwondingen heeft opgelopen en houdt daarbij rekening met meerdere scenario’s. De jonge man kan bijvoorbeeld zijn gevallen of aangereden, maar het is ook mogelijk dat hij slachtoffer van een misdrijf is geworden.

Rond 10.45 uur

Om meer te weten te komen over de doodsoorzaak van de 21-jarige man is de politie dringend op zoek naar getuigen. Was u die vrijdag 29 maart rond 10.45 uur of daarvoor in de buurt van metrostation Van der Madeweg? Heeft u daar iets gezien dat van belang kan zijn of beschikt u mogelijk over dashcam- of andere beelden? Neem alstublieft contact op.

Gele cirkel geeft aan waar het slachtoffer is aangetroffen Preloader
Gele cirkel geeft aan waar het slachtoffer is aangetroffen
Gele cirkel geeft aan waar het slachtoffer is aangetroffen Preloader

Kenmerken slachtoffer

Het slachtoffer werd gevonden naast een van de witte gebouwen aan de straat Entrada. U ziet die locatie op de afbeelding hierboven. De 21-jarige man had een donkergetinte huidskleur en korte, zwarte dreadlocks. Die vrijdagochtend droeg hij een donkerkleurig vest, een wit shirt, een donkere broek en lichtkleurige sneakers.
Zag u hem, alleen of met een of meer andere personen, geef dat dan alstublieft door aan de politie. Ook als u andere informatie heeft die met de gewonde man te maken kan hebben, hoort de politie heel graag van u.

Links het metrostation, rechts Entrada 600 Preloader
Links het metrostation, rechts Entrada 600
Links het metrostation, rechts Entrada 600 Preloader

Contact met de politie 

Informatie met de politie delen kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar