Gewapende overval Nethcar Lines aan De Heemstraat

De vluchtende dader met opvallend trainingsjack staat op beeld.

update

1 beller dacht te man te herkennen, er moeten toch meer mensen zijn die weten wie dit is…

Op zaterdagochtend 20 september 2014 wordt om 11.10 uur Nethcar Lines aan De Heemstraat in Den Haag overvallen. Een man met vuurwapen bedreigt twee medewerkers van het bedrijf dat is gespecialiseerd in het versturen van pakketten naar Suriname en de Nederlandse Antillen. Ze moeten vertellen waar er geld ligt en worden vastgebonden. Door een toevallig binnenkomende klant rent de overvaller met een aanzienlijk geldbedrag de winkel uit.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

Hij vlucht weg richting de Delftselaan.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Verdachte

Hij heeft een getinte huidskleur, is tussen de 1.60 en 1.65 m en heeft een tenger postuur. De man sprak gewoon Nederlands maar één van de slachtoffers meende hem te herkennen als mogelijk afkomstig van het Indonesische eiland Java.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Adidas

Hij was gekleed in een donkerkleurig Adidas trainingsjack met capuchon en geel/gouden strepen met daaronder een blauwe spijkerbroek.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zaterdagochtend 20 september 2014 om 11.10 uur getuige geweest van de gewapende overval op Nethcar Lines aan De Heemstraat in Den Haag?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of het signalement en mogelijk in combinatie met het opvallende Adidas trainingsjack de verdachte?

Kijk ook eens naar