Gezin in gevaar door brandstichting bij tattooshop

Een tattooshop aan de Oudestraat in Kampen werd door brandstichting verwoest in de nacht van 13 op 14 november 2022. Een motorfiets die de eigenaar binnen geparkeerd had staan is total loss. De politie beschikt over camerabeelden van een mogelijke verdachte.

Het gaat om een persoon die fietsend is gefilmd daar in de Oudestraat en lopend, vlak bij de tattooshop, in de zijstraat de Burgwalstraat. Door de brandstichting liep een jong gezin gevaar dat boven de zaak woont. Gelukkig heeft de brandweer hen in veiligheid kunnen brengen.

Deel uw informatie

De beelden van de verdachte zijn helaas niet van goede kwaliteit, maar hopelijk weet toch iemand wie hij is. Let u alstublieft op zijn kleding, zijn postuur en zijn manier van bewegen. Dat laatste lijkt op de beelden van de Burgwalstraat wat wankel.
Ook de combinatie met de fiets waarop de man reed zou misschien iemand iets kunnen zeggen. Dat is een herenmodel met achterop fietstassen. Denkt u iets te weten over de verdachte en/of heeft u een idee over het motief voor de brandstichting, meld het alstublieft zo snel mogelijk bij de politie. Dat kan als u dat liever doet ook anoniem.

Herenfiets met tassen achterop Preloader
Herenfiets met tassen achterop
Herenfiets met tassen achterop Preloader

Contact met de politie

  • Wie heeft een idee wie de persoon op de beelden kan zijn?
  • Wie weet of vermoedt iets over het motief voor de brandstichting?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar