Groep steelt crossmotoren op vrij lompe wijze

Een garagebedrijf aan de Achtseweg-Zuid in Eindhoven heeft in de vroege ochtend van woensdag 30 december 2020 ongewenst bezoek gehad van vier inbrekers. Op bewakingsbeelden is te zien hoe het viertal die ochtend rond 02.00 uur vrij lomp te werk gaat. 

update
teaser-date

08-06-2021 21:12

Er zijn sinds de uitzending tien tips binnengekomen, bedankt! De politie ontvangt graag nog namen van deze inbrekers.

Om binnen te komen, gooien ze eerst een ruit in met grote stoeptegels. Daarna weten ze razendsnel twee bijzondere KTM-motoren mee te pakken. Twee andere exemplaren - die niet rijklaar zijn - worden op de grond gegooid.

KTM-motoren voor cross-sport

De mannen maakten twee motoren buit die eigenlijk alleen in de cross-sport worden gebruikt. Het gaat om een nieuwe oranje KTM-motor en een exemplaar van KTM met opvallende Dreamteam-kappen.

Vermomd met petjes en capuchons

Doordat de inbrekers petjes en capuchons dragen, zijn hun gezichten helaas niet zo goed te zien. Wel heeft één van hen een lichte huidskleur en draagt de ander een geelrood petje. De wat stevigere man heeft de leiding over de groep.

Dansorganisatie KAMATA

Eén van de vier draagt een trui van de Belgische dansorganisatie KAMATA.

Gerichte inbraak

De politie vermoedt dat de daders zeer gericht hebben gehandeld. Aan de buitenkant is namelijk niet zichtbaar dat binnen dergelijke motoren gestald staan, maar de inbrekers gingen er wel gelijk op af.

Help de politie

Neem snel contact op als u een of meerdere daders herkent, hen die 30e december heeft gezien of als u weet waar de gestolen motoren zijn gebleven.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de ondernemer

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar