Hernieuwde oproep omtrent dood mevrouw Van Geesbergen (91)

Beloning € 15.000

De 91-jarige Corrie van Geesbergen is vermoedelijk gedood om wat sieraden. Het heeft er alle schijn van dat daaraan iemand schuldig is die zich voordeed als medewerker van de thuiszorg.

Het slachtoffer werd op woensdag 8 mei 2019 gevonden in haar flatwoning aan de Erasmusweg in Den Haag. Een échte thuiszorgmedewerkster had alarm geslagen nadat mevrouw Van Geesbergen niet op de deurbel reageerde.

update
teaser-date

26-04-2022 18:59

Sinds de uitzending van 19 april gaf helaas maar één persoon informatie door. Daarmee is de oplossing nog niet in zicht. Weet u alsnog iets, neem alstublieft contact op met de politie.

Aangebeld rond 22.00 uur

De dader of daders hebben de avond of nacht ervoor de woning weten binnen te dringen. Mogelijk gaat het om dezelfde persoon of personen die op dinsdagavond 7 mei 2019 bij het slachtoffer aanbelde(n).
Een dochter van mevrouw Van Geesbergen had haar op dat moment aan de telefoon. Zij bevestigt dat er rond 22.00 uur werd aangebeld en dat haar moeder de hoorn neerlegde om de deur open te doen.

Aanknopingspunten

Politieonderzoek wijst uit dat er bij de woning van het slachtoffer geen braakschade was. Dat betekent dat mevrouw Van Geesbergen haar belager(s) heeft binnengelaten, mogelijk omdat ze die kende of een smoes geloofde, óf dat mogelijk op een eerder moment de voordeur geprepareerd was.
Belangrijk aanknopingspunt in dit onderzoek zijn de sieraden die uit de woning werden meegenomen. Die zijn mogelijk te koop aangeboden sinds 8 mei 2019, in Nederland of misschien over de grens in Duitsland of België. Weet of vermoedt u daar iets over, neem  alstublieft contact op.

Help de politie

Het is mogelijk dat er personen zijn die al bijna drie jaar met een geheim rondlopen omtrent de dood van mevrouw Van Geesbergen. Uw informatie doorgeven mag desgewenst anoniem of in een vertrouwelijk gesprek met het Team Nationale Inlichtingen.
In dit onderzoek is een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de tip die de zaak oplost. Heeft u informatie die van belang kan zijn en/of weet u bijvoorbeeld waar de sieraden van het slachtoffer zijn gebleven, neem alstublieft contact op.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar