Inbraak bij woning in de Raoul Hynckestraat

Op 18 oktober 2016 wordt omstreeks 03.00 uur ingebroken in een woning in de Raoul Hynckestraat in Eindhoven. Gelukkig staat de verdachte op de bewakingscamera van de buren. 

update

5 tips over deze man. Plus: na onze oproep hebben ruim 1300 mensen zich aangemeld bij Camera in Beeld.

 
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Inbraak

Dat de bewoners gewoon thuis zijn - je ziet dat aan de auto op de oprit - doet hem niks. Hij krijgt dan òf jeuk, of haalt iets om de deur te openen uit zijn broekzak. Daar prutst hij wat mee, maar geeft het dan op. Bij een gezin verderop in de straat weet hij de voordeur wel open te krijgen. Even later loopt hij met hun laptop over straat. Blijkbaar gaat hij naar zijn fiets, ook daarmee legt de camera hem even vast. De gestolen spullen steken nog uit zijn fietstas.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Camera in Beeld

Dankzij een buurtbewoner van het gezin waar daadwerkelijk was ingebroken zijn er dus gelukkig beelden van deze verdachte. De politie wist razendsnel dat die inbreker wel eens gefilmd kon zijn, omdat deze mensen die camera hadden aangemeld bij Camera in Beeld. Dat is een databank, puur voor de politie, met een overzicht van waar er allemaal camera’s van particulieren hangen.  Zodra er ergens iets gebeurd kunnen de rechercheurs meteen op de juiste plek beelden opvragen . Heeft u een camera, meld u dan ook aan via Camera in Beeld, dat lost sneller misdrijven op. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie de verdachte op de beelden is?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar