Jongen beroofd en ontvoerd na stapavond

Na een gezellige stapavond op Stratumseind wordt een jongen op 19 augustus 2017 bedreigd en beroofd. Het slachtoffer wordt vervolgens gedwongen om bij de jongens in de auto te stappen.

update

Er zijn 7 reacties binnengekomen en namen genoemd! De politie gaat ermee aan de slag. Bedankt hiervoor.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Stratumseind

Rond 03.50 uur loopt een jongeman naar zijn auto op de Paradijslaan. Hij vertrekt vanaf het uitgaansgebied Stratumseind, maar vlakbij de Oude Stadsgracht komen er twee jongens dreigend op hem af. Onder dwang staat hij zijn bankpas inclusief pincode af.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vestdijk

De twee jongens dwingen het slachtoffer vervolgens om bij hun in de auto te stappen. Daarna rijden ze rechtstreeks naar een pinautomaat aan de Vestdijk, waar rond 04.04 uur een van de daders een groot bedrag afhaalt. Even later stoppen ze ook nog bij een andere geldautomaat.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft iets gezien die nacht van 18 op 19 augustus 2017 rondom de Oude Stadsgracht of Vestdijk in Eindhoven?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Eén dader in beeld

Na het tweede pinmoment weet het slachtoffer te ontkomen. Slechts één van de daders is herkenbaar in beeld; het betreft een donkergetinte jongen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de jonge man op de foto?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar