McDonald's Woensel overvallen door gewapend duo

Twee jong ogende overvallers sloegen toe bij de McDonald's in winkelcentrum Woensel. Ze joegen de medewerkers de stuipen op het lijf en gingen aan de haal met twee kassalades.

 
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Rond 22.45 uur op 16 november 2017 komen de daders aan op een scooter. Eén van hen loopt direct, zwaaiend met een vuurwapen, op de kassa's af.De ander lijkt met de scooter de schuifdeur te willen blokkeren, maar wordt dan door zijn kompaan aangespoord mee te komen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Het duo bedreigt de aanwezige medewerkers en zelfs een aantal bezoekers. Ze halen uit twee kassa's de geldlade en rennen daarmee terug naar hun scooter. Na nog even hannesen hoe ze het best met die lading kunnen gaan zitten, rijden ze ervandoor.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kenmerken

Beide daders worden omschreven als jonge mannen van tussen 17 en 20 jaar oud. Ze hadden hun gezichten grotendeels bedekt en zouden onderling Arabisch of Turks hebben gesproken.Degene met het vuurwapen had louter donkerkleurige kleding aan, behalve zijn witte sportschoenen. De andere overvaller, die de scooter bestuurde, droeg een groen jack en een grijze broek.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie de overvallers zijn?

Uw informatie

Alle tips over deze waarschijnlijk nog jonge mannen zijn zeer welkom. Ook als u een idee heeft waar de kassalades zijn gebleven, hoort de politie dat graag van u.Uw informatie doorgeven kan door 0800-6070 te bellen of het online tipformulier in te vullen. Wilt u anoniem blijven, belt u 0800-7000.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar