Mishandeling voor café Walkabout aan de Havermarkt

De dader wordt buiten gezet na betasting van een jonge vrouw en gaat daar door het lint.

update

Vreemd genoeg is de man nog niet herkend. Bel als u de man herkent, en de politie praat ook nog graag met de bezoeker die hem kalmeerde.

In de vroege ochtend van woensdag 20 januari 2016 rond 03.30 uur wordt een jongen mishandeld voor café Walkabout aan de Havermarkt in Breda. De dader heeft even daarvoor in het café een jonge vrouw betast en wordt door de portier buiten de deur gezet. Minutenlang blijft hij buiten bekvechten met haar vriend, totdat hij hem omver trekt en met een vuist hard in het gezicht slaat.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er in de vroege ochtend van woensdag 20 januari 2016 rond 03.30 uur getuige geweest van de mishandeling voor café Walkabout aan de Havermarkt in Breda?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kalmeren

Een bezoeker springt tussenbeide, probeert erger te voorkomen en sleurt de man met de parka mee. Hoewel hij de Visserstraat wordt ingeduwd blijft de dader de confrontatie zoeken. Hij blijft schreeuwen naar de vriend van de vrouw die hij betastte. De politie wil graag spreken met de man die de dader probeerde te kalmeren.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is de man die de dader probeerde te kalmeren?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Hij is blank, ongeveer 25, en wordt iets meer dan 1.90m lang geschat. Hij heeft donkerblond haar en hij droeg een groene parka met daaronder een roze/wit gestreept overhemd.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of het signalement de dader?

Kijk ook eens naar