Ontvoering oudere man (78) aan de Grote Winkelweg

Terwijl hij uren in een auto ligt, wordt zijn huis overhoop gehaald

update

Er kwamen 2 tips met een naam, maar de ontvoering is nog niet opgelost. Als u weet wie deze man is dan is uw tip nog van harte welkom.

Op woensdagochtend 24 februari 2016 rond 08.00 uur is een man van 78 jaar bezig met het verzorgen van zijn paarden aan de Grote Winkelweg in Venlo als hij door twee mannen met geweld in een auto wordt gesleurd. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Ontvoering en mishandeling

Terwijl hij mishandeld achterin die auto ligt, wordt ondertussen zijn huis aan de Maasbreesestraat overhoop gehaald. Er verdwijnen geld en sieraden. Na een paar uur wordt de man aan de Grote Winkelweg uit de auto gegooid.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is getuige geweest van de woninginbraak en/of ontvoering?

Motief

De ontvoering houdt de Limburgse politie nu al maanden bezig. Waarom een man van 78 jaar met zoveel geweld meenemen om zijn huis te overvallen? 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet meer over een mogelijk motief? 
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Onbekende man

De man woont aan de Maasbreesestraat, daar zijn de daders zijn huis ingekomen. Een buurtbewoner heeft een camera hangen die op de voorkant van de straat gericht staat. Iedereen die daar die ochtend is langsgekomen heeft de politie weten te traceren om te kijken of zij iets van de ontvoerders hebben gezien, maar 1 man nog niet. Daar zijn camerabeelden van en die wil de politie met spoed spreken. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is de man op de camerabeelden? 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar