Overval op tankstation ‘De Haan’ aan de Kapittelweg

Gezicht van de dader is te zien op bewakingsbeelden. Op zondagochtend 24 juli 2016 wordt omstreeks 09.15 uur een medewerkster van tankstation ‘De Haan’ aan de Kapittelweg in Breda overvallen. 

update

U dacht goed mee, maar de 4 tips hebben nog niet geleid naar de dader. Herkent u hem: bel 0800-6070.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Overval

De medewerkster van 23 jaar werkt die ochtend in haar eentje in de shop. Net na openingstijd ziet ze een man met een plastic tas richting het tankstation lopen. Eenmaal binnen is zijn gezicht bedekt met een wit masker en frommelt hij een bijl uit zijn plastic tas.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Bijl

De vrouw probeert rustig te blijven maar dat valt niet mee. De man blijft slaan met de bijl. Ondertussen scheldt hij haar ook nog uit. Ze denkt een Marokkaans accent te herkennen. Binnen een minuut stop de overvaller zoveel mogelijk geld in een tasje. Hoewel hij de buit al heeft, mept hij nog eens met de bijl, raapt zijn plastic tas met rode tekens op en vertrekt rennend via de Baliëndijk de wijk in. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

De overvaller heeft een licht getinte huidskleur, lijkt begin 20, rond de 1.70 meter lang met donker haar. De politie houdt er rekening mee dat hij uit de buurt van Breda komt. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is deze man? 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar