Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Overval sigarenzaak Tabakado op de Floralaan-West

Een groep basisschool leerlingen die bezig waren met de Citotoets was getuige.

update

4 tips, maar er zijn wel namen genoemd. Daar wordt nu verder mee gerechercheerd.

Op donderdagochtend 13 februari 2014 wordt rond 09.25 uur sigarenzaak Tabakado op de Floralaan-West in Eindhoven door twee mannen overvallen. De man met wapen springt meteen over de toonbank. De eigenaar (62) krijgt een klap, begint te bloeden en begint een worsteling met de overvaller. De vrouwelijke klant redt zichzelf en haar hondje en gaat hulp halen en ook de gewonde eigenaar rent weg. Seconden later vluchten ook de daders de sigarenzaak uit.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

Beide waren dus donkergetint, opvallend was het lengteverschil, de voorste man was zo’n 1.85 en waarschijnlijk kaal, de ander had rastahaar en was een kop kleiner, zo’n 1.65 m. Beide mannen maakten rollen muntgeld buit, wie weet is dat opgevallen in hun omgeving. Tijdens de overval zeiden de daders geen woord.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Citotoets

Leerlingen van groep 8 van basisschool Floralaan, die tegenover de sigarenzaak zit, waren getuige van de overval. Zij waren net bezig met de Citotoets. Die hebben zij later over mogen doen, want daar kwam niet veel meer van terecht die ochtend.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

De kinderen uit de school zien de mannen de Roostenlaan inrennen. Ze verdwijnen daar achter de huizen een steegje in.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op donderdagochtend 13 februari 2014 rond 09.25 uur getuige geweest van de overval op sigarenzaak Tabakado op de Floralaan-West in Eindhoven?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of de signalementen en mogelijk in combinatie met rollen muntgeld de daders?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders op hun vlucht gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders voor de overval mogelijk in de buurt gezien?

Kijk ook eens naar