Overvaller graait kassa leeg bij Hema in Princenhage

In het Hema-filiaal aan de Haagse markt in Breda loopt op 30 januari 2018 een gemaskerde man binnen. Hij bedreigt een medewerker met een mes, graait het papiergeld uit de kassa en gaat er op een scooter vandoor.

update

Er zijn 9 tips binnengekomen. Meer informatie is nog welkom.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Van de dader zijn er bewakingsbeelden. Hoewel zijn gezicht amper te zien is doordat de man een nylon kous over het hoofd droeg, hoopt de politie dat iemand hem herkent.

Signalement

Volgens het slachtoffer is de dader een blanke man met donkerblond haar en een slank postuur. Hij is 1.85 à 1.90 meter lang en spreekt met een Bredaas accent.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Aan de hand van de beelden weten we dat hij die dinsdag 30 januari een donkere tint spijkerbroek aanhad en een donkerblauwe of zwarte winterjas. Ook droeg hij een witte honkbalpet.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de man op de bewakingsbeelden?

Schilmes

Het wapen waarmee de overvaller dreigde, was een klein mes. De medewerker omschreef het als een schilmes met een lemmet van zo’n tien centimeter lang.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Donkerkleurige scooter

Na de overval, rond 16.45 uur, vluchtte de dader op een zwarte of donkerblauwe scooter. Hij reed daarmee vanaf de Haagse Markt over de Dreef in de richting van het Heuvelplein.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft deze man gezien in de wijk Princenhage in Breda op dinsdagmiddag 30 januari, mogelijk in combinatie met de donkerblauwe scooter?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar