Opsporing Verzocht Preloader
alert

De politie is dringend op zoek naar TBS’er Henk Ernst (61). Hij is voor het laatst gezien op maandag 27 juli op de Coolsingel in Rotterdam. Als u Henk Ernst heeft gezien of weet waar hij verblijft, benader hem dan niet zelf, maar neem direct contact op met de politie.

double-arrow

Pinpasfraude na inbraak in bedrijfspand

Daders maken met gestolen bankpassen flink bedrag buit

Op donderdagavond 15 december 2016 is ingebroken bij een machinefabriek op het bedrijventerrein Bargermeer in Emmen. Toen dat de volgende ochtend werd ontdekt, was er al voor duizenden euro’s gepind met de bankpassen die bij de inbraak waren buitgemaakt.

  • pointer Wie heeft informatie over de inbraak in het Emmense bedrijfspand op de avond van donderdag 15 december 2016?

Amsterdam

Na de inbraak in het pand aan de Phileas Foggstraat zijn de daders naar Amsterdam gereisd. Daar is op meerdere locaties door in elk geval twee mannen gepind bij geldautomaten. Hopelijk herkent iemand deze mannen aan de hand van de bewakingsbeelden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

De ene pinner is getint en heeft een zwart jack aan. Hij heeft zijn gezicht grotendeels bedekt, maar misschien herkent iemand hem aan zijn ogen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Van de tweede man is het gezicht helemaal niet te zien. Hij draagt werkhandschoenen van het merk Pu-Flex en heeft onder zijn capuchon een grijze pet op.

  • pointer Wie heeft een idee wie de twee mannen op de bewakingsbeelden zijn?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar