Schietincident man (34) in de St Petrus Canisiuslaan

Vorig jaar raakte hij ook zwaargewond door schietincident

update

De politie was erg blij met uw tips, daar zat onder andere bruikbare informatie over de BMW bij.

Dinsdagavond 16 augustus rond 20.40 uur wordt een man (34) neergeschoten in de Sint Petrus Canisiuslaan in Eindhoven. Zijn toestand is inmiddels stabiel.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

Getuigen vertellen de politie dat de daders vermoedelijk reden in een zwarte BMW, die kwam aanrijden vanuit de Tivolilaan en wegvluchtte in de richting van de Geldropseweg. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Gestolen auto

Later die avond wordt op een zijpad van het Orkestpad in Eindhoven, een brandende auto aangetroffen, mogelijk is dat de BMW die door de daders is gebruikt. Dat is een BMW 335, die blijkt in de nacht van 6 op 7 juni in Berghem te zijn gestolen vanaf de van den Heuvelstraat.

Eerdere poging

Er is al eerder geprobeerd deze man van het leven te beroven. Vorig jaar juni is hij neergeschoten in Mierlo-Hout in Noord-Brabant.  Ook daar raakte hij zwaargewond. Uiteraard kijkt de politie naar verbanden tussen die zaken.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet meer over de achtergrond van dit schietincident? 
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft in de nacht van 6 op 7 juni in Berghem iets van de diefstal van de BMW 335 gezien? Wie heeft de BMW tussen 7 juni en afgelopen dinsdag 16 augustus ergens gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de BMW tussen 7 juni en afgelopen dinsdag 16 augustus ergens gezien? 

Help de politie

Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar