Trio overvalt ouder echtpaar aan de Laan van Wateringseveld

Nepbezorger is aangehouden, maar zijn twee handlangers nog niet

update

Maar 1 tip, check de beelden nog eens! Deze mannen moeten te herkennen zijn.

Een ouder echtpaar uit Den Haag wordt op 20 januari 2015 tussen 10.15 en 10.30 uur ’s ochtends in hun woning overvallen en mishandeld door drie mannen, waarvan een zich voordoet als pakketbezorger. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Nepbezorger

De man die als eerste aankomt in de centrale hal van de flat van het echtpaar heeft een TNT-jas aan. Omdat de bewoonster via de camera in hun appartement een bezorger ziet en het echtpaar een pakketje verwacht, doet ze de deur op afstand open. In het kielzog van de bezorger volgen twee andere mannen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Gewelddadige overval

Eenmaal bij de woning van het echtpaar overmeestert de nepbezorger de man des huizes, en probeert hem te wurgen als hij niet meewerkt. De vrouw des huizes wordt als zij begint te gillen hard gestompt door een van de andere mannen. Met een portemonnee vertrekken de mannen weer, de Haagse Laan van Wateringseveld op.

Identiteit nepbezorger

De postbezorger is onherkenbaar gemaakt, want zijn identiteit is door achtergebleven DNA-sporen al achterhaald. Maar wie zijn de mededaders? 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Handlangers nepbezorger

De eerste man lijkt lichtgetint, de tweede is wat donkerder van huidskleur en heeft een vrij bol gezicht. Beiden komen mogelijk uit de regio Rotterdam, daar werd namelijk de lege portemonnee van het overvallen echtpaar teruggevonden.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de twee handlangers van de nepbezorger en heeft meer informatie over hen?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar