Verdachte gezocht van schietincident in flatwoning

Een 41-jarige man sprong op zaterdag 16 maart 2024 in Den Haag van de vierde verdieping van een flatgebouw aan de  Cornelie van Zantenstraat. Hij bleek een schotwond te hebben en is dus mogelijk gesprongen om aan de schutter te ontkomen. Het van oorsprong Poolse slachtoffer ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Het schietincident vond plaats rond 18.20 uur. Een getuige heeft direct erna een man gefotografeerd die voldoet aan het signalement van de vermoedelijke schutter. Neem alstublieft contact op met als u een idee heeft wie de persoon op de foto’s kan zijn en/of waar de politie hem kan vinden.

Cornelie van Zantenstraat, 16 maart 2024 Preloader
Cornelie van Zantenstraat, 16 maart 2024
Cornelie van Zantenstraat, 16 maart 2024 Preloader

Kenmerken

Gezien is dat uit het appartement waar is geschoten, een man vertrok met iets zwarts in zijn hand. Hij is nog naar het zwaargewonde slachtoffer toe gelopen, maar hielp hem niet.
De kenmerken van deze vermoedelijke schutter komen overeen met die van de man op de foto. Hij heeft een fors dan wel breed postuur en is niet heel lang. Hij had een blauwe spijkerbroek en donkere schoenen aan en een zwarte, dunne jas.

Mogelijke schutter Preloader
Mogelijke schutter
Mogelijke schutter Preloader

Geef uw tip door

  • Wie weet meer over de schutter en/of over de man op de foto?
  • Wie heeft informatie over de aanleiding voor het schietincident?
  • Wie beschikt over camerabeelden uit de omgeving, van zaterdag 16 maart rond 18.20 uur, waar een verdachte op kan staan?

Kent u iemand die een tip zou willen doorgeven, maar niet goed Nederlands spreekt? Wijs diegene dan alstublieft op het tipformulier hieronder. Dat mag in de eigen taal worden ingevuld.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar