Vondeling aan de Larensestraat

Ooit zal het meisje vast willen weten wie haar moeder is…

update

De moeder van het vondelingetje heeft zich helaas nog niet gemeld, alle tips zijn welkom.

Op 8 september 2015 om 00.40 uur wordt een paar uur oude baby achter gelaten voor de deur van een huis aan de Larensestraat in Den Haag. Het op dat adres woonachtige oudere echtpaar komt iets na middernacht thuis van een bijeenkomst in het buurthuis. Nadat er bij hen wordt aangeklopt, treffen zij het baby’tje bij hen voor de deur aan.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op 8 september 2015 om 00.40 uur getuige geweest van het achterlaten van een baby voor de deur van een huis aan de Larensestraat in Den Haag?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Gezond

Het gaat erg goed met het meisje. Ze is kerngezond, heeft een liefdevol thuis en uiteraard ook een naam gekregen.

Biologische vader

Gelijk in het begin van het onderzoek is bij het kindje DNA afgenomen. Door een match in de DNA-databank is nu inmiddels bekend wie de biologische vader van het meisje is. Helaas had deze meneer destijds wisselende contacten en weet hij niet wie de moeder zou kunnen zijn.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Biologische moeder

Ondanks het feit dat de baby nu in goede handen is, wil de politie er alles aan gedaan hebben om de moeder te vinden. Zodat het meisje, als ze daar behoefte aan heeft, kan weten waar ze vandaan komt. Bovendien wil de politie graag weten hoe het nu met de moeder gaat.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie kan er meer vertellen over de moeder?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Fietser

Om 00.40 uur, rond het tijdstip van het ten vondeling leggen van het meisje, fietst iemand door de Larensestraat. Vervolgens verdwijnt de fietser via de straat langs het huis uit beeld. Het zou kunnen zijn dat deze fietser iets met de vondeling te maken heeft. De politie wil daarom heel graag met hem of haar in contact komen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is de fietser?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kleding

Er kwamen veel tips binnen na de eerste uitzending, dat de kleding van het meisje van de C&A zou zijn. Die kleertjes bleken zo algemeen dat de politie via die kleding niet verder is gekomen in de zoektocht naar de moeder. Wel horen zij graag of iemand meer informatie heeft over de kleding specifiek in relatie tot de moeder van de baby.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er meer informatie over de kleding specifiek in relatie tot de moeder van de baby?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Briefje

Ook vroeg de politie of mensen het handschrift herkende van het briefje dat bij de vondeling was aangetroffen. In het briefje staat geschreven dat de moeder nog twee kinderen heeft en met erg veel moeite afstand doet van deze derde. Blijkbaar kon ze niet ook nog voor deze baby zorgen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent het handschrift op het briefje?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Uitweg

Ze wist zich kennelijk geen andere uitweg meer dan de baby ten vondeling te leggen. De politie is daarom op zoek naar mensen die iemand kennen die na een voldragen zwangerschap geen baby had.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie kent er iemand die na een voldragen zwangerschap geen baby meer had en mogelijk de moeder is van de baby?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar