Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Winkeldiefstal en bedreiging met mes bij winkelcentrum De Burcht

Twee winkeldieven dreigen een agent in burger neer te steken wanneer ze in het nauw gedreven worden.

update

Dankzij uw tips is bekend geworden wie de man met de pet is: het is een man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij is nog niet aangehouden, maar dat gaat hopelijk snel lukken nu zijn identiteit bekend is.

Op maandagmiddag 1 juni 2015 rond 17.15 uur betrapt een agent in burger twee winkeldieven bij de Marskramer in winkelcentrum De Burcht in Breda. Hij gaat er achteraan en probeert ze buiten aan te houden, maar moet opgeven als één van hen met een mes stekende bewegingen naar hem maakt. De daders weten vervolgens weg te rennen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op maandagmiddag 1 juni 2015 rond 17.15 uur getuige geweest van de winkeldiefstal bij de Marskramer in winkelcentrum De Burcht in Breda?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

Uiteindelijk vluchten de daders via een brandgang en worden ze het laatst gezien tussen de Rijnauwenstraat en de Beverweerdstraat.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders op hun vlucht gezien?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kruidvat

Vóór de winkeldiefstal lopen de daders enkele minuten rond in de Kruidvat.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 2

Hij was jonger, langer, rond de 1.80m, en krachtiger en stevig gebouwd. Hij droeg een beige vest en had een rugzak bij zich. De agent die ze bedreigden met een mes vermoedt dat ze oorspronkelijk uit Oost-Europa komen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of de signalementen de daders?

Kijk ook eens naar