Yildiz Kayali (42) vermist sinds eind december

Sinds vrijdag 29 december 2023 hebben haar dierbaren niets meer vernomen van Yildiz Kayali uit Zevenaar. Er zijn grote zorgen over wat er met de 42-jarige vrouw kan zijn gebeurd. De politie vreest dat Yildiz slachtoffer van een misdrijf is geworden.

Op vrijdag 15 februari 2024 is een 59-jarige man uit Zevenaar aangehouden als verdachte in dit onderzoek. Vervolgens deed de recherche uitgebreid sporenonderzoek in en rond een huis aan de Von Weberstraat in Zevenaar. Ook heeft de politie daar met een aantal buurtbewoners gesproken.

Yildiz Kayali (42) Preloader
Yildiz Kayali (42)
Yildiz Kayali (42) Preloader

Peugeot 208

Eén van de belangrijke aanknopingspunten waarop het onderzoek zich richt is de auto waarin Yildiz destijds reed. Dat is een lichtgrijze Peugeot 208 met het kenteken 49-XNL-3. De politie hoort graag van u als u weet of vermoedt waar deze auto is geweest in de week na 29 december.
Daarnaast komt de politie heel graag in contact met iedereen die Yildiz Kayali sinds 29 december nog heeft gezien en/of gesproken.

De auto waar Yildiz Kayali in reed Preloader
De auto waar Yildiz Kayali in reed
De auto waar Yildiz Kayali in reed Preloader

Uw beelden

Ook als u op 29 december 2023 of in de periode daarna iets afwijkends heeft gezien in (de buurt van) de Von Weberstraat, wil de recherche u spreken.
Heeft u camerabeelden uit de omgeving die in dit onderzoek van belang zouden kunnen zijn, meld dat dan alstublieft of upload uw opnamen direct via het tipformulier.

Contact met de politie

Deel uw informatie en/of beelden op onderstaande manieren.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar