Beloning

Gezocht: Misha Wils (alias Pablo)

  • Eindhoven

De politie is dringend op zoek naar Misha Wils. Hij is door het Openbaar Ministerie vanaf 15 april 2024 op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Wils, ook bekend onder de bijnaam Pablo, wordt gezocht vanwege een dodelijk schietincident in Eindhoven.

Het Openbaar Ministerie geeft nu Wils’ identiteit vrij en heeft een beloning uitgeloofd van 15.000 euro voor de gouden tip.

Kenmerken

Misha Fethi Arnoldus Wils, die zich ook ‘Pablo’ laat noemen, is geboren op 4 januari 1999 in Terneuzen. In juli 2023 had hij lang, krullend haar. Wils heeft opvallende, groene ogen en heeft op zijn linkerhand een kenmerkende tatoeage: vijf puntjes in de vorm van de 5 op een dobbelsteen.
Mogelijk heeft Wils zijn uiterlijk veranderd en lijkt hij dus niet meer op de getoonde foto. Daarom hieronder ook een oudere foto van hem. Wils zou nu een langere baard kunnen hebben of juist geen baard. Ook zou hij zijn haar kort kunnen hebben geknipt.

Schietincident

Op maandag 10 juli 2023 liep een ontmoeting tussen drie mannen aan de Heezerweg in Eindhoven fataal af. Een van hen, een 34-jarige man uit Utrecht, werd neergeschoten en overleed uiteindelijk ter plekke aan zijn verwondingen.
In een Ford Fiesta vluchtten de andere man en Misha Wils naar Geldrop. De bestuurder van de Fiesta werd een paar dagen later in Duitsland aangehouden. Wils, momenteel 25 jaar oud, is sindsdien niet meer gezien. Hij wordt nog altijd gezocht voor zijn betrokkenheid bij het schietincident.

242158_nol_mw_auto.jpg
De bewuste Ford Fiesta die maandag 10 juli

Beloning

De politie heeft sterk het vermoeden dat Misha Wils niet meer in Nederland verblijft. Op dit moment is het onderzoeksteam op zoek naar concrete tips over Wils’ verblijfplaats. Ook informatie over wat zich voor en tijdens het schietincident precies heeft afgespeeld is heel erg welkom. Daarom looft het Openbaar Ministerie een beloning van 15.000 euro uit voor de locatie van Misha Wils of informatie over de toedracht van het schietincident.

242158_nol_mw_krt3.jpg
Locatie van het dodelijke schietincident
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Wie weet meer?

Heeft u Misha Wils gezien of heeft u een vermoeden waar hij nu verblijft? Benader hem niet zelf, maar neem contact op met de politie. Meld het alstublieft ook als u meer weet over de precieze toedracht in deze zaak. Uw informatie doorgeven kan op onderstaande manieren.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Veilig tippen over zware criminaliteit: