Automobilist rijdt drie fietsers aan en vlucht

Nadat in Eindhoven een auto in volle vaart drie fietsers aanreed, ging de bestuurder ervandoor. Het voltrok zich in de vroege ochtend van zondag 29 mei 2022 in Woensel-Zuid in Eindhoven.

De slachtoffers waren uit geweest en reden tegen 05.00 uur over de Boschdijk. Bij de rotonde met de Marconilaan wilden ze rechtsaf de Kronehoefstraat op toen de auto hen aanreed. Die reed die zo’n 100 kilometer per uur waar maximaal 50 is toegestaan.

Getuigenoproep

Het gaat waarschijnlijk om een witte of lichtgrijze Renault Megane III, bouwjaar 2012  - 2014. De kans is groot dat de auto ter reparatie is aangeboden bij een garage- of schadeherstelbedrijf. Mogelijk zet dat een medewerker van zo’n firma aan het denken.
Heeft u een idee wie de betrokken automobilist zou kunnen zijn, herkent u de auto op de camerabeelden en/of weet u wie die nacht van 28 of 29 mei over zo’n auto beschikte? Meld het alstublieft, desnoods anoniem.

Contact met de politie

Twee van de drie fietsers raakten wonderwel slechts licht gewond. Hun vriend belandde in het ziekenhuis met onder meer een gebroken rib, een klaplong en een fikse hoofdwond.
Neem alstublieft contact op met de politie als u een idee heeft wie de verantwoordelijke bestuurder zou kunnen zijn.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar