Bredanaar Henk-Kris Heeren (32) al maandenlang vermist

De 32-jarige Henk-Kris Heeren is sinds woensdagmiddag 19 september vermist. Hij vertrok die middag met de auto rond 16.00 uur bij zijn moeder. Sindsdien is er niets meer van de Bredanaar vernomen.

Die bewuste woensdagmiddag heeft hij zijn zoontje (2) bij zijn moeder afgezet aan de Kaprijkestraat in Breda. Daarna heeft niemand meer contact gehad met Henk-Kris. Nadat hij zelfs niet aanwezig was op de verjaardag van zijn zoontje, 22 september, sloeg de familie alarm.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Onduidelijk wat er is gebeurd

Henk-Kris is vertrokken met alleen zijn rijbewijs op zak. In zijn eigen woning liet hij zijn bankpas, telefoon en paspoort achter. Het is een raadsel wat er met Henk-Kris is gebeurd. De familie omschrijft hem als een liefdevolle, kerngezonde jongen. Heeft u Henk-Kris na 19 september nog gezien? Laat het de politie weten!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Toyota Aygo teruggevonden in Waalre

Hij is vertrokken in zijn grijze Toyota Aygo met kenteken 49-SP-DH. Deze auto werd zo’n twee weken later, op 3 oktober, teruggevonden op de Hoogstraat in Waalre. Het is onduidelijk waarom de auto juist in Waalre geparkeerd stond. De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk een idee hebben door wie de auto daar is geparkeerd.  

Hoogstraat, Waalre
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Henk-Kris Heeren

Henk-Kris Heeren is 32 jaar oud en 1.80m lang. Hij heeft bruine ogen en zwart haar, maar draagt meestal een pet. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een spijkerbroek, een wit T-shirt en grijze schoenen van Nike. Hij woonde samen met zijn partner en zoontje in Breda-Noord. De politie is op zoek naar meer informatie over het leven van Henk-Kris, bijvoorbeeld over met wie hij omging en waar hij zich mee bezig hield. Heeft u informatie? Geef a.u.b. uw tip door aan het rechercheteam.

Help de politie

Wie heeft er sinds 19 september nog iets van Henk-Kris Heeren vernomen, hem gezien of weet waar hij mee bezig was?

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar