Urvin Brandborg al vijftien jaar vermist

Al ruim vijftien jaar is er niets meer vernomen van de destijds 27-jarige Urvin Brandborg. De van oorsprong Antilliaanse inwoner van Den Haag verdween op 24 september 2004.

Hace ya más de quince años que no se sabe nada del paradero de Urvin Brandborg, quien en ese entonces tenía  27 años. Este habitante de La Haya, de origen antillano desapareció el 24 de septiembre de 2004.

En la parte inferior de esta página puede usted volver a mirar el ítem con subtítulos en español.

update
teaser-date

05-11-2019 21:03

Na de uitzending nam één tipgever contact op met de politie. Meer informatie blijft welkom.

Mogelijk ligt de oplossing bij mensen die in 2004 actief waren in het drugscircuit. Dat is voor de politie niet meer relevant; het gaat er nu om dat de familie van Urvin Brandborg eindelijk duidelijkheid krijgt.

Weet u meer?

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Geef het alstublieft door, desnoods anoniem via Meld Misdaad Anoniem: bel 0800-7000 of vul het online meldformulier in.

Drugssmokkel

Ondanks dat Brandborg uit het criminele circuit probeerde te blijven, kwam hij er door financiële problemen toch in terecht. Destijds reisde hij vermoedelijk geregeld naar het buitenland om drugs naar Nederland te smokkelen.

Dominicaanse Republiek

De laatste bestemming van Urvin Brandborg was mogelijk de Dominicaanse Republiek. Mogelijk is hij met een vals paspoort in het vliegtuig gestapt, maar dit is niet met zekerheid vast te stellen.

Brandborg heeft op 24 september 2004 een merkwaardig telefoontje gepleegd naar zijn zus. Hierin vertelde hij veilig te zijn aangekomen, maar daarna werd de verbinding verbroken.

Wie weet meer?

Urvin Brandborg kende veel mensen en hing regelmatig rond bij station Hollands Spoor in Den Haag. De politie vermoedt dat er mensen zijn die meer weten over zijn vermissing.
Heeft u een idee wat er met Urvin Brandborg is gebeurd? Neem alstublieft contact op met de politie.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIP DOORGEVEN

Vuelva a ver el fragmento de la emisión con subtítulos en español:

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Aportar un dato desde el extranjero puede hacerse vía +31 79 345 9876.

Steun de familie van Urvin

Via onderstaande link kunt u een bericht versturen.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar